Logo Navega en Català
Fundació .Cat
Posa't el Giny

Afegint el Giny a la teva pàgina, informaràs als teus visitants que no naveguin en català sobre què han de fer si volen configurar correctament la llengua preferida.

És important que els nostres navegadors estiguin configurats en català: canviar la llengua preferida del navegador és un procés senzill, però cal divulgar-ho.

Si tens un web, tens l’oportunitat de fer córrer la veu. Hem creat un Giny, és a dir, una barra que se situarà a la part superior del teu web i que només apareixerà un cop al dia a aquells visitants que no naveguin en català.

Instal·lar-te el Giny et suposa només uns minuts i, a canvi, ajudaràs a fer més visible el català a Internet.
El segell acreditatiu

A més del Giny, tens la possibilitat de mostrar també a la teva pàgina un segell acreditatiu de col·laboració amb la campanya Navega en català i que ajudarà a difondre-la. Es mostrarà als internautes que visitin el teu web i que ja naveguin en català.

Per a activar-lo, només cal que triïs el que t'agradi més dins de les opcions que et mostrem al següent apartat.
Com m'instal·lo el Giny?

Ho pots fer en només tres passes:

  1. Emplena i envia’ns el formulari adjunt. Si deixes marcada l’opció Vull sortir a Webs Col·laboradors t’inclourem al nostre recull.
  2. Personalitza el codi i escull la configuració que quedarà millor a la teva pàgina.
  3. Insereix el codi que et proporcionem al ‹body› del teu web.
refresh
* Camps obligatoris
Tot el que pots guanyar
navegant en català


Per què és important navegar en català? Per què és important instal·lar el giny al meu web? Si el català esdevé un idioma rellevant a internet, tindrem més serveis i aplicacions en la nostra llengua. Navegar en català ajuda a generar més contingut en català. Uneix-t’hi!

 

Dubtes?
Amb la col·laboració de